Seniorenraad Langeweg gaat op 7 augustus 2024 een vaartocht maken

Seniorenraad Langeweg gaat op 7 augustus 2024 een vaartocht maken

Deze vaartocht is al een aantal jaren een populaire tocht. Dit komt mede door de afwisselende vaarroute en uiteraard de catering tijdens deze vaartocht.

Om 09.30 uur worden de trossen losgegooid bij onze aanlegsteiger in Drimmelen. Onze bemanning serveert koffie of thee met appelgebak. Via de Amer en de havens van Oosterhout arriveren we bij de Marksluis. Deze op afstand bediende sluis wordt voor ons geopend zodat we de Mark op kunnen varen. We passeren de volgende plaatsen: Breda, Terheijden, Zevenbergen, Standdaarbuiten, Stampersgat en Dinteloord.

Bij Dintelsas vaart het schip via de sluis het Volkerrak in. We varen een stukje stroomopwaarts en komen dan uit bij een van de drukste sluizen van Europa: de Volkeraksluizen. Hier gaan we schutten en komen vervolgens langs Willemstad, de havens van Moerdijk en de Moerdijkbruggen. Daarna zetten we weer koers richting Drimmelen.

Catering aan boord

Tijdens de rondvaart staat een uitgebreid en gevarieerd lunchbuffet voor u klaar. Zo kunt u genieten van een heerlijke soep, verschillende broodsoorten, krentenbrood, mini croissants, zoete lekkernijen, diverse soorten kazen en vleeswaren, zoetbeleg, diverse salades, een warme snack en tijdens de lunch onbeperkt koffie, thee en melk.

’s Middags gaat de bemanning rond met warme snacks. In totaal zijn we zeven uur onderweg. Helemaal exact kunnen we de duur niet voorspellen, daar we afhankelijk zijn van de wachttijden bij de sluizen.

Milieuvriendelijk met de Z8

We gebruiken de nieuwste technieken om zo milieuvriendelijk en comfortabel mogelijk te varen. Daarnaast is de Z8 ook nog eens een heel mooi schip met een fraaie vormgeving en een luxe interieur waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. De raampartijen zijn groot en bieden een uitstekend uitzicht.

 

 

Vaartijd en kosten

09.30 – 16.30 uur voor slechts € 30,– per persoon

Aanmelden

Door overmaking van € 30,– pp voor 15 juli 2024 op bankrekening NL NL88 RABO 0132 5961 13 t.n.v. Stichting Seniorenraad Langeweg onder vermelding van vaartocht 7 augustus

Reacties zijn gesloten.