Nieuws / Mededelingen

Even Voorstellen…Femke

Hoi allemaal,

Graag wil ik mij even voorstellen aan jullie.

Ik ben Femke, een sportieve moeder van 3 pubers, wonend in Made en hou van sportieve buiten activiteiten. Mijn grootste hobby is dan ook kamperen en wandelen, zelfs in de winter trek ik er graag op uit met mijn tentje. Verder ben ik dol op theater en luister ik graag muziek. Tv kijken is niet aan mij besteed en ik lees dan ook liever een boek.

Das even kort wie ik ben en wat ik doe in mijn vrije tijd maar jullie zijn meer geïnteresseerd in wat ik vanuit Surplus voor jullie kan betekenen. Omdat we de taken intern opnieuw verdeeld hebben, zal ik vanaf 1 januari 2023 o.a. sociaal werker zijn in Langeweg.  Ik ben dan ook jullie aanspreekpunt. Sociaal werk is erg breed en Surplus heeft veel expertise. Sommigen denken misschien dat sociaal werk vooral voor ouderen/senioren is maar dat is dus niet helemaal waar. We zijn er voor iedereen! Zelf heb ik niet alle kennis maar binnen Surplus hebben we bijv. maatschappelijk werk, informele zorg, buurtbemiddeling, wijkzusters, geld en recht (als je bijv. vragen hebt over financiën). Samen kunnen wij kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen en zo een stapje vooruit zetten.

Daarnaast heb ik jullie hulp nodig om met mensen in contact te komen die jullie wel kennen maar ik dus (nog) niet. Dus helpen jullie mee om te signaleren als het met iemand even wat minder gaat, wel heel erg vaak alleen is of vragen heeft die diegene niet zelf kan oplossen?

 Ik hoop je snel ergens te ontmoeten bij een activiteit, overleg, bijeenkomst of bij u thuis voor een kop koffie/thee.

Groetjes Femke Selders

Femke.selders@surplus.nl

06-48517074

Wie wordt prins carnaval 2023?

Foto is geen aanwijzing.
"Ook al zijn we geen familie, zegt deze achternaam toch iets over mij"

In Langeweg hebben we inmiddels de traditie van elk jaar een  andere prins carnaval. De prins presenteert zich op vrijdag voor carnaval, vrijdag 17 februari om 19.30 uur in de gymzaal.

Middels aanwijzingen en tips  op  deze website, Facebook, Instagram, dorpskrant Ons Dorpshart en andere media worden aanwijzingen gegeven die het mogelijk maken te raden wie de prins wordt.

Als u denkt te weten wie prins wordt, kunt u het doorgeven via email  cv.slikgatsekemphanen@gmail.com of via facebook.  Onder de inzenders met de juiste naam wordt een TAART verloot.

De aanwijzingen die we tot nog toe links en rechts hebben gevonden:

  • “V.O.V. had met mij een sterspeler aan boord gehaald.”
  • “Carnaval is mij met de paplepel ingegoten”
  • “Ik hoor de kassa graag rinkelen.”

  • Zie onder 2e foto…

  • “Een van mijn kinderen is in Slikgat geboren.”