Hoveniersbedrijf Damen

In deze uitgave vertellen we graag wat meer over Hoveniersbedrijf Damen. Eigenaar Giel, 28 jaar, is opgegroeid in Dongen en op zijn 8e levensjaar naar Langeweg verhuisd. Tijdens de verbouwing op Zuiddijk 24 heeft hij nog een aantal jaartjes in Noordhoek gewoond, waar hij bij zijn lief en huidige echtgenote Nathalie Damen-Machielse, ook 28 lentes jong, tijdelijk verbleef tot het huis klaar was. Al enkele jaren wonen Giel en Nathalie (weer) in Langeweg en sinds begin dit jaar op het adres Zuiddijk 5. Samen hebben Giel en Nathalie inmiddels ook een zoontje Frits, die alweer ruim 10 maanden is.

Giel startte het bedrijf dik 5½ jaar geleden, om precies te zijn in januari 2016. Aan het starten van een eigen bedrijf lag mede ten grondslag een afstudeeropdracht van Nathalie om een ondernemingsplan op te stellen. Inmiddels mogen ze concluderen dat dat ondernemingsplan een mooie basis is geweest, waarbij de omzet tot heden steeds boven de prognoses en boven de verwachting lag en nog steeds ligt.

Inmiddels heeft Giel ook al heel wat materiaal aan kunnen schaffen, zoals een bedrijfs-bus, 2 bedrijfsauto’s, 3 aanhangers, een mini-kraan, een heftruck, een rupsdumper, enzovoorts.

Vanwege de groei van het aantal klanten, en dus werkzaamheden, heeft Giel onlangs een extra kracht in dienst genomen. Daarnaast werkt Giel al enkele jaren samen met ‘n ZZP-er. Nathalie verzorgt de administratie en ondersteunt bij werkzaamheden zoals bijvoorbeeld bestellingen doen en ophalen, correspondentie en offertes verzorgen. Daarnaast werkt ze, sinds kort, twee dagen per week bij slager Havermans te Wagenberg.

Bij Giel kun je voor nogal wat zaken terecht. Allereerst verzorgt hij aanleg en onderhoud van tuinen. Datzelfde geldt ook voor straatwerkzaamheden. Maar ook snoeien van bomen, het leveren en plaatsen van overkappingen, aanleggen van vijvers en grond- en rioolwerk behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast levert hij materialen zoals zand, grond, grint, tegels, straatstenen, enzovoorts. Ook het maken van een ontwerp voor uw tuin kan door Giel worden verzorgd.

Meest worden werkzaamheden in Noordhoek (waar Giel al veel klanten heeft), Langeweg, Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek uitgevoerd.

Maar Hoveniersbedrijf Damen is feitelijk in heel West-Brabant actief. Zo werken ze incidenteel ook in Bergen op Zoom, Roosendaal, Breda, Made en vele andere plaatsen en voeren ze grote(re) en kleine(re) opdrachten uit.

Thuis aan de Zuiddijk gaat Giel, grenzend aan het straatwerk naast de werkplaats/schuur bij de woning, nog zo’n 150 m2 straatwerk aanleggen. Hierop komt dan een voorraadje zand, grond, enzovoort in daarvoor bestemde vakken. In de werkplaats/schuur is Giel doende een kantine met toilet de realiseren.
De vernieuwing van de website van Hoveniersbedrijf Damen is in ontwikkeling. Verwacht wordt dat deze eind dit jaar gereed en dus publicabel is en online zal zijn.

Tot slot meldt Giel dat hij fijn samenwerkt met enkele andere lokale en regionale ondernemers zoals R&R, ZNCS en Tuin & Terras.
Al met al is Giel dus een heel bezige bij, thuis op vele markten!
Heb je vragen aan Giel of wil je werkzaamheden door hem laten uitvoeren of een offerte aanvragen? je kunt daarvoor terecht bij:
Giel Damen, 06-24 43 07 23
info@hoveniersbedrijfdamen.nl