Over kapsalon ‘Knipperij ‘t Wiegeske’ te Langeweg

In dit ‘COVID-19/Corona’-tijdperk zetten we ook ‘n ‘zakelijk getroffene’ uit Langeweg extra in de kijker. Zo stuitten we onlangs op een positief appje van Conny Oomens (zie foto), onze Langewegse kapster met ’n kapsalon in het pand Hamseweg 9 te Langeweg. Daarover direct meer. Deze kapsalon, voor dames en heren, is vernoemd naar de vroegere straatnaam van de Hamseweg, namelijk ’t Wiegeske.

Conny woont hier inmiddels al ruim 15 jaren met haar partner Johan (die bij plantenkwekerij de Groot in Langeweg werkzaam is) en vanaf januari 2007 heeft Conny daar, als ZZP-er, haar kapsalon gevestigd. Voor vele inwoners van Langeweg natuurlijk hartstikke fijn om voor ’n ‘knipbeurtje’ of andere verzorging van het kapsel, Langeweg niet af te hoeven. Overigens heeft Conny ook vele klanten uit andere plaatsen, met name vanuit Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek. Helaas moet ook Conny vanwege de Corona-maatregelen nog steeds de deuren van haar kapsalon gesloten houden. Maar … Conny blijft positief en stuurde naar haar klanten de volgende app: ‘Lieve mensen, ’t is om te huilen. Maar om de moed erin te houden, houd ik een vóór en ná contest (als het weer mag). Degene die met de leukste/mooiste make-over hier de deur uitgaat, krijgt deze van mij! NOG FFFF gauw tot ziens, gezond & wel’. Deze tekst werd afgesloten met ’n rood hartje, maar dat kon de redactie helaas niet zo snel op de laptop vinden!

Conny werkt op afspraak. Normaal is de kapsalon op donderdagen en op zondagen gesloten, maar … om alle klanten na deze verplichte Corona-sluiting snel weer van dienst te kunnen zijn, zal Conny tijdelijk haar kapsalon ook openen op de donderdagmiddagen én de zondagmiddagen. Mocht je te zijner tijd een afspraak willen maken: 0168-452304 of 06-41740150 of conny.oomens@gmail.com

Fijn en leuk natuurlijk zo’n initiatief in deze droevige periode. Hopelijk komt het eind van deze Corona-maatregelen snel in zicht en kunnen we op korte termijn weer naar ‘normaal’. BLIJF GEZOND!

Voor meer informatie over kapsalon ’t Wiegeske zie www.wiegeske.nl

Wilt u over u of over uw bedrijf/organisatie/vereniging of iets persoonlijks in Ons Dorpshart kwijt? Stuur ’n mailtje naar de reactie van dit dorpsblad.