GRATIS KOFFIEDRINKEN, met KOEK!!!

GRATIS KOFFIEDRINKEN, met KOEK!!!

Ja, het is weer zover, de Corona-maatregelen laten dit gelukkig weer toe! Graag willen we eind november de draad weer oppakken. De 4e zondag van de maand koffiedrinken voor IEDEREEN. Komende maand zal dit dus zijn op zondag 28 november 2021 van 10.00 tot 11.00 uur in dorpshuis Ons Stedeke, Kloosterlaan 22 te Langeweg.

Voor wie is dit bedoeld?
Juist, voor iedereen die hiervoor belangstelling heeft. Je hoeft je niet aan of af te melden. Gewoon komen als je tijd en zin hebt. Maakt niet uit oud of jong, arm of rijk, alleenstaand of samenwonend, man, vrouw of genderneutraal, eenzaam of niet, nieuwkomer of rasechte Slikgattenair, enzovoorts!

Waarom zou je komen?
Om elkaar te ontmoeten, nieuwtjes met elkaar te delen, kennismaken met elkaar, informatie geven en tot je nemen, te luisteren naar elkaar, te delen met elkaar, mogelijke antwoorden met elkaar bespreken als er vragen zijn, enzovoorts.

In de periode vóór Corona hebben we ervaren dat de belangstelling voor dit maandelijks koffie-uurtje langzamerhand afnam. De laatste keren waren er zo’n 6 – 10 deelnemers. Komende keer willen we ook bespreken of aan deze Langewegse activiteit nog steeds behoefte bestaat. Wij zouden het jammer vinden als dit niet zo is, maar we zien graag wel voldoende deelnemers.

Dus: heb je interesse? Kom gerust op zondag, 28 november aanstaande ‘op de koffie’ in Ons Stedeke. Zet het nu alvast in je agenda/op je kalender! En … op zondag, 28 november aanstaande ‘roept’ om 09.45 uur de kerkklok ons hiervoor!

De koffie en zaalhuur worden bekostigd door de Immanuelparochie, dus het is voor jou echt helemaal GRATIS. Hopelijk tot dan!

Klankbordgroep Langeweg, Immanuelparochie

Ine, Ad, Bart, Olaf, Theo en Wie

Reacties zijn gesloten.

Een initiatief van wijkvereniging Langeweg
De foto's op deze site zijn allen geplaatst met toestemming van de rechthebbenden.
Deze site of delen ervan mogen niet gekopieerd worden zonder schrifelijke toestemming