Nieuwe bewoners aan Hokkenberg 6

Nieuwe bewoners aan Hokkenberg 6

Hallo dorpsgenoten, 

Mijn naam is Bep Dijkhuizen en ik ben nog niet zo lang geleden in Langeweg komen wonen op de Hokkenberg nr. 6. Het is een mooi plekje en het is fijn om deze plek weer nieuw leven in te blazen nadat t zo lang heeft leeg gestaan. Ik woon daar met 5 ezels, 4 katten, 4 varkentjes, 1 hond en wat kippen + de haan. 

Ik ben hier terecht gekomen doordat ik meerdere mensen bij Emmaus ken en zij bemiddeld hebben bij de fam. Gelens en mij met de verhuizing geholpen hebben.

Ik mag het huis bewonen zolang de familie Gelens er zelf niet woont, zij blijven eigenaar.

Op de plek waar ik eerst woonde, had ik een zorgboerderij met een grote groep paarden en de andere dieren. Paardencoaching en dierverzorging waren daar de belangrijkste activiteiten. 

Nu wonen de paarden in Nispen; dat is wel jammer om ze niet meer aan huis te hebben. Op die plek in Nispen ga ik wel door met de paardencoaching. In Langeweg wil ik samen met de ezels kijken of we iets kunnen betekenen voor kinderen / jongeren / volwassenen die graag meer contact met dieren willen. Verzorgen, wandelen met de ezeltjes en ook coaching. 

Ik heb al kennis gemaakt met een aantal buren; soms omdat ze zelf langs kwamen of omdat mijn ezeltjes de omgeving zelfstandig aan t verkennen warenen ineens aan de overkant van de weg liepen. Goede burenhulp is dan heel fijn! Maar ik hoop dat dat niet meer gebeurt!

Als u zin hebt om eens te komen kijken en met de ezeltjes en de andere dieren kennis te maken, bent u van harte welkom! 

Het is wel fijn als u even belt van te voren.

Hopelijk tot ziens op de Hokkenberg 6 dus! 

Bep Dijkhuizen
tel: 06-14412919

Zarah’s Hoeve Centrum voor Mens en Paard

www.zarahshoeve.nl

Reacties zijn gesloten.

Een initiatief van wijkvereniging Langeweg
De foto's op deze site zijn allen geplaatst met toestemming van de rechthebbenden.
Deze site of delen ervan mogen niet gekopieerd worden zonder schrifelijke toestemming