Promotiedag Langeweg

Promotiedag Langeweg

Beste allen,

We weten het allemaal. Sommige clubs of verenigingen in Langeweg hebben een tekort of vermindering van leden en vrijwilligers. Voor een leefbaar Langeweg willen wij promotie maken voor de sport, recreatie, en vrijwilligerswerk. Samen sterk een hart voor Langeweg.

Misschien door corona, doorstroom van nieuwe mensen én een drempel van het onbekende, zijn er minder( nieuwe) leden. Sterker nog, er verdwijnen clubs bijvoorbeeld de Hummel club van SKW. Voor de toekomst van het dorp willen wij  graag een beroep doen op jullie inzet. Deze promotie dagen zijn opgezet in het belang voor iedere inwoner van Langeweg.

Wat wordt er gevraagd aan de clubs: de planning vooraf.

  • Alle clubs maken openbaar hun jaar programma/ indeling van activiteiten. Naast dit programma ook de sociale activiteiten die er aan vast gekoppeld zijn.
  • Deze gegevens van het jaarprogramma/ contributie en wat jouw club zo bijzonder maakt breng je aan naar onsdorpshart@gmail.com voor 01-07-2022
  • Clubs maken bekend wat de contributie per jaar of maandelijks zijn.
  • Clubs maken bekend waar behoefte naar is. Dit kunnen leden zijn, vrijwilligers, maar ook materiaal of werkzaamheden.
  • Elke club presenteert een welkom dag ter introductie. Dit naar eigen inzicht.
  • Elke club maakt een app aan voor snelle informatie en direct Mensen toevoegen. (Nieuwe) Mensen kunnen zelf bepalen of ze weer uit de app willen stappen.
  • Je geeft je deelnemers van de promotie dag door aan Monique van der Made via vandermade@kpnplanet.nl . Dit doe je voor 01-07-2022 in verband met de planning voor de stratenloop.

 

Voor de promotie dagen vragen we ten minste 2 a 4 Mensen per club per dag. Elke club levert vrijwilligers aan om mee te doen aan deze promotie dagen. Het kan natuurlijk zijn dat je in meerdere verenigingen actief bent. Spreek dit goed af!

1 Eerste promotie maandag 4 juli. Men gaat in tweetallen s avonds door Langeweg In een afgesproken wijk. We starten om 18.30 uur inloop in het stedeke.

Per inwoner ontvangt men een formulier, waarop persoonlijke gegevens en je interesse voor welke club kan worden ingevuld. Alle inwoners krijgen vanuit Surplus een waardebon voor een consumptie bij het Stedeke.

2 Ophaaldag zaterdag 9 juli. Men gaat in tweetallen de formulieren weer ophalen en vragen om feedback. Inloop vanaf 10.00 uur in het Stedeke met koffie.

Ben je niet beschikbaar of capabel om te lopen? Dan zijn we ook zeer content met mensen die de koffie in het stedeke willen zetten en zaterdag na afloop om te inventariseren.

Zijn hierover vragen op en of aanmerkingen, graag een bericht naar Monique van der Made fam.vandermade@kpnplanet.nl of 06 13 99 26 35.

 

Met vriendelijke groet, het sociale netwerk van Langeweg onder begeleiding van Romelia Simon.

Reacties zijn gesloten.

Met trots ondersteund door WordPress | Thema: Stacy door SpiceThemes