(Vraag) Van de onderhoudsploeg begraafplaats

(Vraag) Van de onderhoudsploeg begraafplaats

Fijn dat we regelmatig positieve reacties ontvangen uit verscheidene hoeken over de staat van onderhoud van onze Langewegse begraafplaats. Zo ontvingen we onlangs, via de mail, onderstaande reactie, die we graag met jullie delen:

‘Gistermiddag heb ik een bezoekje gebracht aan het kerkhof in Langeweg. De graven van mijn opa en oma ……………., dus de ouders van mijn moeder ………., liggen er heel netjes bij. Op het hele kerkhof hing een sfeer van rust en mooi groen met zorg en aandacht voor het terrein en de graven. Alles ziet er zo mooi onderhouden uit. Ik was aangenaam verrast. Dankjewel voor alle goede zorgen voor het onderhoud van de graven van mijn opa en oma. Hartelijke groet, ……. ‘.

Woensdag, 16 augustus jongstleden was het weer zover: het jaarlijks flink snoeien van de hagen rondom de begraafplaats. Gelukkig hadden we weer extra hulp van drie sterke mannen met eigen benzinemotor-snoeischaren, te weten Wim Stel en Kees en Stefan Verschuren. Omdat het op één ochtend wel erg veel zwaar werk is, hadden we zelf de week tevoren de achterste haag al kort en smal gezet. Na afloop lag er één parkeerplaats voor sportzaal De Waai aardig bedekt met snoeiafval.

Hier rechts vindt u enkele foto’s van deze activiteit

Mannen, wederom hartstikke bedankt voor de fantastische extra hulp. Hopelijk kunnen we ook volgend jaar weer op jullie rekenen! En … natuurlijk ook onze bijzondere dank aan Emmaus voor de wekelijkse koffie, met koekje!

 

Dan is er nog een vraag van ons aan jullie als inwoners van Langeweg:
Is het een goed idee om de haag aan de rechterzijde van het hoofdpad, dus aan de kant van de naastliggende vijver bij Emmaus, deels of geheel een heel stuk lager te snoeien (wij denken dan ongeveer tot aan de hoogte van de grafzerken) of die haag geheel of deels daar helemaal weg te halen?

Wat vinden jullie hiervan?

Reacties graag aan één van de mensen van de onderhoudsploeg (John van Opdorp, Kees Broeders, Theo Schouwenaars, Jan Broere of Ad van Geel).
We zijn erg benieuwd!

Reacties zijn gesloten.