Nieuw Oranje comité Langeweg is voltooid !!

Nieuw Oranje comité Langeweg is voltooid !!

Geweldig goed nieuws kunnen wij u melden vanuit het oranje comité Langeweg.

Nadat de afgelopen koningsdag wederom een groot succes was geworden, heeft dit ook geleid tot de aanmelding van nieuwe oranje comité leden. En dit is GEWELDIG nieuws!!
Nieuw elan betekent dat we op Langeweg de koningsdag voor de toekomst weer kunnen waarborgen en dat wij er alles aan zullen doen om deze mooie, gezellige en gebroederlijke dag in Langeweg te behouden.
Wij als oranje comité vinden het belangrijk dat een “oranje” dag behouden blijft, immers is het een dag voor IEDEREEN en als wij afgelopen koningsdag alle positieve reacties en blijde gezichten zien, kunnen en mogen we wel stellen : “vooral doorgaan”.

Het oranje comité bestaat nu uit:

  • Nicole Weterings
  • Marian de Visser
  • Esra de Bakker
  • Iris Pierik
  • Niki Fens-Mensen
  • Marianne Vijverberg
  • Wim van Geel

Het oranje comité zal alles in het werk stellen om koningsdag 2022, waar wij het “”Dorp op Stelten” gaan organiseren, weer tot een mooie, gezellige, gebroederlijke, fantastische, sportieve en gewoon een leuke dag te maken. Voor deze dag zullen wij ook nog extra medewerking van Bart van Gils krijgen, immers zijn Bart en Wim al 2 jaar (Bevrijdingsdag Langeweg) bezig met de voorbereidingen van “Dorp op Stelten).

Voor dorp op stelten voor de wijk ZUID (Kloosterlaan/Zuiddijk) zijn wij nog op zoek naar 2 wijk leid(st)ers.
Iets voor jou? Meld je even aan a.u.b

Namens het oranje comité Langeweg allemaal een fijne vakantie EN noteer alvast 27 april 2022 in uw agenda en na de feestavond misschien ook 28 april alvast een snipperdag?

met vriendelijke groet.

Oranje comité Langeweg

Reacties zijn gesloten.

Een initiatief van wijkvereniging Langeweg
De foto's op deze site zijn allen geplaatst met toestemming van de rechthebbenden.
Deze site of delen ervan mogen niet gekopieerd worden zonder schrifelijke toestemming